Vores Materialer

2020 Bumbleride Materials

Materialer betyder noget

Eco er ikke en trend
Tekstiler, aluminium og plast, der indgår i Bumblerides produkter, er omhyggeligt valgt udfra holdbarhed, sikkerhed og funktion, men også for deres miljøpåvirkning.
Fremstilling kan være en beskidt proces, så vi opsøger leverandører, der er innovative for at spare energi, spare vand og reducere forurening af lossepladser.

Alle vores stoffer er OEKO-TEX Standard 100, klasse I certificeret og fri for skadelige kemikalier. Bumblerides produkter er fri for brandhæmmende stoffer (undtagen i Storbritannien, hvor det kræves ved lov), bly, phthalater, BPA, polyurethanskum, PVC, vinyl, formaldehyd, klor, PFC'er og PFAS (PFOA / PFOS) og mange flere skadelige kemikalier.

Bumbleride tekstiler er fremstillet af 100% genanvendt PET (plastflasker efter forbruger, rPET, polyethylenterephthalat). Vi har indsamlet og genbrugt over 1 million flasker i vores tekstiler siden 2011. Som noget ekstra, sparer vores farvemetoder ved fremstilling af sorte nuancer, ca. 100-150 l vand pr. Klapvogn. Denne farveproces reducerer ikke kun vandforbruget, men også forureningen.

Vi har stolt brugt den samme familiedrevne fabrik i Taiwan siden begyndelsen, hvilket har gjort det muligt for os at være tæt involveret i produktionsprocessen. 

I 2020, efter meget forskning for at finde et alternativ til C6-vandafvisende stof, er vi stolte over at tilbyde et C-0 PFC-frit vandafvisende middel, der erstatter disse kemikalier med en plantebaseret olie, der sikrer den største sikkerhed for baby og vores planet. Denne holdbare, vandafvisende behandling (DWR) giver en vedvarende vandafvisende effekt, som vil bibeholdes gennem mange maskinvask (pletvask med mild sæbe og vand anbefales for at reducere miljøbelastningen).

I 2018 flyttede vi fra en C-8 fluorcarbonbaseret holdbar vandafvisende (DWR) -behandling til en C-6-behandling, der nedbrydes hurtigere i miljøet med mindre potentiel toksicitet effekt overtid for levende ting.

 

Hvad er genanvendt PET (rPET)?

PET er polyethylenterephthalat (plastikflasker), der i dag betragtes som et grønnere alternativ i tekstiler af nogle få grunde:

 • Forskellige undersøgelser viser, at der bruges 35-53% mindre energi til at fremstille genanvendt polyester, end det gør at fremstille nyt polyester.
 • Vi holder flasker ude af lossepladser og reducerer brugen af ​​rå / nye materialer.
 • rPET er kendt for at producere langt færre emissioner til luften end produktionen af ​​nyt polyester- estimaterne varierer, men Libolons websted, der introducerer sit nye RePET-garn, har sat estimatet til 54,6% færre CO2-emissioner (kilde).

  Hvad er OEKO-TEX Standard 100, klasse I?

  Det er af den største vigtighed, at vores produkter fremstilles af ikke-giftige materialer. OEKO-TEX Standard 100 er et uafhængigt test- og certificeringssystem for stoffer, der evaluerer hvert produktionstrin.
  Klasse I er den strengeste af testklasserne og henvender sig til produkter til babyer og småbørn op til 3 år. Lær mere

  Hvad er TPR?

  Termoplastisk gummi (TPR) har erstattet skummet i vores styr, bortset fra Era, der har 100% kork. TPR er holdbar, genanvendelig og bruger mindre energi at producere.

  Hvorfor kork?

  • Holdbar og anti-Mikrobiel
  • 100% bæredygtig og vedvarende 
  • Naturligt vandtæt og ikke-giftigt
  • Gribefast, ergonomisk greb

  Lær mere om kork.

  Økologisk bomulds kollektion


  Vi fra Bumbleride er glade for at annoncere tilføjelsen af en ​​100% økologisk bomulds kollektion.
  Vores mål er at holde det enkelt og funktionelt ved kun at fremstille produkter, du har brug for - og intet, du ikke har brug for.
  Denne økologiske kollektion er til dem, der foretrækker eller et tekstil der tilgodeser følsom hud, eller ønsker en ekstra pude til støtte for de små på farten.
  Vi er stolte af, at denne økologiske kollektion er GOTS-certificeret - fri for pesticider og skadelige kemikalier. Produktion af økologisk bomuld bruger desuden 71% mindre vand, 62% mindre energi og har mindre indflydelse på luften end konventionel bomuld.
  Små valg gør en stor forskel.

  Bumbleride sikkerheds certifikationer:

   • ASTM-F833 (US)
   • SOR-85-379 (Canada)
   • EN-1888 (Europe)
   • AS/NZS-2088 (Australia / New Zealand)

   

  Hjælpfulde links for at lære mere:

  https://oecotextiles.wordpress.com/2010/02/24/textiles-and-water-use/
  https://oecotextiles.wordpress.com/2009/07/14/why-is-recycled-polyester-considered-a-sustainable-textile/
  http://www.theplanetbottle.net/what-is-pet.html
  http://www.reedychemicalfoam.com/facts/factoids.php
  http://aboutorganiccotton.org/