Vores Historie

Bumbleride Founding Family
Bumbleride Our Fabrics
Bumbleride Family

Født i San Diego, Californien

I 2004 startede Matt og Emily Reichardt, inspireret af fødslen af ​​deres første barn Ella Bumbleride ud af deres hjem i San Diego. At leve aktiv livsstil med børn, mens vi genkender effekten af ​​de produkter, vi bruger, fortsætter med at skabe kreativitet hos Bumbleride.

Bumbleride Indie On The Trail

Designet til eventyr

Vi designer Bumbleride produkter som udstyr, der er specialbygget til både at kunne tage dine små med til løb i naturen eller på den lille gåtur til det lokale marked. Derfor designer vi selv hver enkelt lille del, fra start til slut, og trækker på den feedback vi får fra jer forældre.

Bumbleride Fabric Story

Materialer betyder noget

Tekstiler, aluminium og plast, der udgør Bumbleride-produkter, er omhyggeligt valgt for holdbarhed, sikkerhed og funktion, men også for deres miljøpåvirkning. Fremstilling kan være en beskidt virksomhed, så vi opsøger leverandører, der er innovative for at spare energi, spare vand og reducere forurening på deponeringsanlæg. Alle vores stoffer er OEKO-TEX Standard 100, klasse I certificeret fri for skadelige kemikalier. Bumblerid-stoffer er fremstillet med 100% genanvendt polyester fremstillet af vandflasker efter forbruger (rPET, polyethylenterephthalat). Derudover bruger vores sorte colorways en innovativ farveproces, der sparer ca. 25-40 liter vand pr. Klapvogn. Denne farveproces reducerer ikke kun vandforbruget, men også forurening, der opstår som følge af farvestoffeprocessen. 

Bumbleride Factory

Dedikeret til deres håndværk

Vi har arbejdet med den samme familiedrevne fabrik i Taiwan siden 2004. Bumbleride er deres fokus, og de har 50 uafhængige leverandører, hver med et specifikt håndværk. Dette unikke partnerskab giver os mulighed for at opretholde en stærk forbindelse til dem, der hjælper os med at gøre Bumbleride-produkter til det bedst tilgængelige.

Bumbleride Indie On The Go

Bumbleride-løftet

Vi ved, at du har travlt. Så du har brug for produkter og tjenester, der fungerer problemfrit og en partner, der understøtter dig, hvis de ikke gør det. For os handler det ikke kun om at levere service af høj kvalitet, men at pleje den service, vi leverer.

Bumbleride Speed at Sunset

Dit livs tur

At komme ud og gøre det, du elsker fra første dag. At vide, at aktive liv fremmer aktive forestillinger. At udforske med en bevidsthed om din indflydelse på verden omkring dig. Hos Bumbleride deler vi denne tro med dig og bygger produkter for at få mest muligt ud af dit livs ture.

Thank You Bumbleride Family

Nok om os


Fortæl os om dine eventyr! Deltag i turen og følg @bumbleride. Tag #bumbleride eller #bumblerideadventures for en chance for at blive vist på vores feed.